69 Międzykontynentalny Turniej Dodgeball

Zapisz się już dziś!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-02-16 14:11:38

Tuller
Użytkownik
Liczba postów: 3
Windows 8Firefox 42.0

Tuller vs Potfur

Tuller vs Potfur 0:3

To był niesamowity pokaz umiejętności gracza Tuller, jednak poległ on z przyszłym zwycięzcą turnieju Hurrim.
Mecz był bardzo wyrównany. Jeden z najbardziej niesamowitych i emocjonujących meczów tych rozgrywek zakończył się
Wynikami:
2:10 na pierwszej mapie zwanej db_all, gdzie drugi najlepszy gracz Soldata przegrał ledwo co 8 punktami.
Druga mapa była jeszcze bardziej emocjonująca gdzie Tuller wygrywał już aż 1:0, jednak znowu musiał przyznać przewagę w umiejętnościach gracza Hurri, gdy ten po ciężkim pojedynku dogonił swojego przeciwnika punktowo i ledwo co wygrał 4:10 na mapie db_magnet.
Ostatnia mapa była już niesamowitym pokazem umiejętności gracza Hurri, ale Tuller też pokazał swoje możliwości i "tanio skóry nie sprzedał" przegrywając tylko 0:10 na mapie db_magneto.
Gratuluje graczowi Hurri za wyrównany pojedynek. I mam nadzieje że pokaże on całemu światu, że jest najlepszy w tym prestiżowym na cały świat turnieju. Pozostaje tylko pokazanie swoich umiejętności na 2v2, gdzie gracz Tuller ma w swoim składzie innego znanego i lubianego gracz Domiksa, który jest niesamowitym talentem i pokaże swoje możliwości światowi Dodgeball.

Ostatnio edytowany przez Tuller (2016-02-16 14:12:23)

#2 2016-02-17 12:54:59

Hurri
Użytkownik
Liczba postów: 5
Windows 7Opera 34.0.2036.39

Odp: Tuller vs Potfur

To był niesamowity mecz, pełen nieoczekiwanych zwrotów akcji, jestem dumny z siebie, że po ciężkiej pierwszej mapie, po której byłem niesamowicie przygnębiony oraz wyczerpany psychicznie dałem radę pokazać pazur. Dumny jestem z Tullera, który nauczył mnie pokory, zwłaszcza na mapie magnet, gdzie ledwo co wygrałem 10:4. Dziękuję Ci Tuller również za mapę db_magneto za rady oraz przyjacielską dłoń. Potwierdzam.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- jamalpbf - multipoland - elitecrewkasiek1159codmw5